se oli vain yksi ilta
ei se poikennut paljonkaan muista
tai,
yksi poikkeama oli
tapasin sinut
se oli vain yksi ilta
oli kädessäni fazerin sininen
jonka ojensin sinulle
seurasin katsettasi
ja tunsin
epäonnistumiseni
kivut
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Alku lupaa lukijalle kaunista rakkaustarinaa, mutta loppu ei sitä olekaan. Elämä välillä satuttaa, mutta toivottavasti se myös ilostuttaa.
Runossa on tunnetta.
Riipaisi syvältä tämä.
Haikea runo
Monitahoinen runo. Loppu oli yllättävä.. :)
Kipu kuuluu osana elämään.
Hieno, tunteikas runo.
Voi ei!
Niin kauniisti alkanut ilta sai suruisan lopun.
Täynnä tunnelatausta.
Pidin kulusta ja runostasi.
Sivut