Salaa
Vallattomia ajatuksia
mutta ei mitään muuta
Kukaan ei näe, ei huomaa
silmissäni olevaa
salaperäistä oveluutta
Tavalliset vaatteet
rennosti roikkuu päällä
Ajatukset, niin ihanat nuo
mielessäni kuohuu
ei väliä mitä on ympärillä
Jospa rauhoittuisin
olenhan vain eräs meistä
jotka täällä yksin vaeltaa
ja salaa kuvittelee
nauttivansa lemmen öistä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi