takana
elettyä
elämää
edessä
en sinne
vielä nää
nyt ja tässä
villapaita
lämmittää
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
takana
elettyä
elämää
edessä
en sinne
vielä nää
nyt ja tässä
villapaita
lämmittää
Kommentit
Hyvin rytmitetty ja niin elämänmakuinen! Villapaidalla on tärkeä tehtävänsä.
Ihana!
Jotenkin todella suloinen, hetkessä elämistä ja pientä pohdintää elämästä. :)
Riimittely toimii tässä ja tekee runosta kevyen.
Onnea.
Jep...tässä ja nyt ja villaa väliin :c)
Ihanan lämmin runo.
Elämä tässä ja nyt. Mennyt takana ja uudet toivottavasti hyvät seikkailut edessä...
Mulla villasukat =)
Se on hyvä vaate joka on villasta tehty !
Runostakin tykkään
Syksyisen ihana
positiivinen
pidin
Lämpöistä mukavuutta runossasi.
Onnittelut Runoilijalle! :)
Lohdullinen, toiveikaskin, hyväksyvä.
Hieno tunnelmapala hetkestä.
Lämminhenkistä, hyvää tunnelmaa
tässä ja nyt...
Mukava runo
Pysyy lämpimänä, tulevaisuutta ajatellen.
Suloisen pehmoinen runo.
Suloisesti villapaita lämmittää. Jotenkin ihana pieni arkinen juttu, juuri tässä hetkessä, antaa voimaa. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE! :)
Hyvänmielen runo tämä sinun :-7
Sivut