Rikasko olen?
Näin helmiä kauniita kiiltäviä
oli sinisiä punaisia violetteja
niitä oli paljon - kaikkia värejä
niin lukuisina ne alas putoilivat
ja minä omistin ne kaikki
Tänä aamuna
sanoit mulle näkemiin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kyyneleitä? Minä ainakin olin rikas.
Edes silloin.
koskettava...
Sivut