En itkenyt, olin vain
annoin itseni rauhoittua
tunsin kyllä epätoivon
luokseni jälleen saapuvan
kuin monesti ennenkin
Yritin ottaa kiinni jostain
mikä veisi ajatukset
tuskastani pois jonnekin
mutta ihan kuin kuminauha
kaikki takaisin palautui
Miksi se tunne tuli jälleen
eikö se voinut armahtaa
jättää välin, antaa olla,
että vähän voimistuisin
huuleni hiljaa rukoilee
Uusi yö tuli vääjäämättä
ajatukseni ei keventyneet
vielä kuulen ihanan äänen
joka kuiskii, kuiskii yhä vaan
sanoja, jotka musertaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi