Jos minä joskus kuolen
niin siihenkö loppuu vauhti
Koko elämä tuhatta ja sataa
sitten äkkiä ei eväkään liiku
on loppunut loputon kiire
Siihen ei mene montaa vuotta
kun tämäkin pappa on vainaa
En ymmärrä sitä enkä tätä
mutta tuo nyt on ainakin selvää
Kaikki kuolee, sehän on totta
eikä siihen auta itku ei parku
Taivaan iloista en sano mitään
kun en ole oppikoulua käynyt
Tähänkin runoon meni tunti
tätä kallisarvoista loppuaikaa
Turha on enää katua edes sitä
koska aika oli ja kuoli.. pois
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi