Olit valoni
Sinä katselit näkymätöntä
kuuntelit kuulematonta
huomaamatta tulit lähelleni
arkana kosketit
Hymyilit enkelin lailla
Ilmassa totuuden tunsin
en kuullut havinaa
sanoja ulkopuoleltani leijui
Silmiesi syvyydessä uin
en halunnut muuta
Sinä avauduit hiljaisuudessa
näkymättömiä sanoja
ajatuksia leijaili
ajatuksiini, sydämeeni
Olit valoni hetken
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut