Vieno ja lämmin
Olisitko vieno ja lämmin aavikontuuli
se joka aamuisin niin hellästi herättää
Olisitko nälkäni, janoni kaikkein suurin
jolle sydämeni onnea, riemua sykähtää
Tahtoisin kaksin kanssasi olla illoin
silittää pois päiväsi huolien vyön
Oi sano jo, tulenko luoksesi milloin
ilman sinuako vieläkin vietän yön
Ei niin kauniisti päivä nousta voine
enkä öisin kunnolla levätyksi saa
ennen kuin käsi kädessä ilakoimme
ja saan silmäsi onnesta loistamaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut