Kosketit
Olin neuvoton
katsoin vain sua
En tuntenut omaa tilaani
kuulin ääneni sanovan
älä lähde
Silmistäsi
valuivat kyyneleet
katsoit kauas tyhjyyteen
Olimme hiljaa
sinä, minä ja enkelit
Kosketit
niin paljon sisimpääni
Nyt olen neuvoton
tajuan vain, tulet
aina olemaan sisälläni
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut