Valo sukelsi pimeyteen
ei edes tiennyt miksi niin teki
halusi kai nähdä muutakin
kun itse eli kirkkaudessa
Pimeydessä pieni valo
vain jossain kaukana hohti
Sitä kohti Valo suuntasi
se valo ihan puoleensa veti
Tullessaan lähemmäksi
Valo kuuli musiikin pauhun
ja kaikki valot eri väriset
tuikkivat musiikin tahtiin
Valo kuunteli ja katseli
eikä voinut itselleen mitään
kun keho tahdissa keinui
niin keinui aamuyöhön asti
Kokemusta rikkaampana
Valo takaisin kotiinsa lähti
Tuo kokemus toi varmuuden
ettei hän yksin ollut Valo
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi