Kukka ja perhonen
Kukka pieni muistelee
mitä päivällä tapahtui
ihan siinä lähellänsä
Hän oli juuri herännyt
ja syönyt aamupalansa
kun hyvin kaunis perhonen
aloitti tanssinumeronsa
hänen yläpuolellaan
Kukka ihastuneena katseli
perhosen siroja liikkeitä
ne olivat kuin taikuutta
Perhonen huomasi kukan
katsovan hänen tanssiaan
ja oli siitä hyvin mielissään
Kun perhonen lopetti niin
kukka pyysi hänet luokseen
Kukasta ja perhosesta tuli
oikein hyvät ystävät
Perhonen kävi sen jälkeen
joka päivä kukan luona
ja heillä riitti puheenaiheita
He olivat iloisia siitä
kun löysivät toisistaan
ihanan ja hyvän ystävän
jonka kanssa oli kiva puhua
ihan kaikista asioista
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi