Kaipaan kaipaan
silmiä sormia
ja pientä suloista suuta
tukkaa uumaa
ja maailman kauneinta ääntä
Niitä kaipaan niin etten öisin nuku
ja päivisin piirtyy
joka ohi kulkevaan ihmiseen
autoon
junaan
pilvenhattaraan
järven sineen
hymysi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaunista kaipuuta...voimakasta tunnetta tulvillaan...
Toitpa tunteen tutun keskelle kiireistä arkipäivää. =)
kaunis ja hieno(: *hymy*
Sivut