niin raskaita hetkiä
tuskaisia muistoja
joka hetki sua miettiä
viereltäni etsiä
ja taas
yksinäisen avuttomia huutoja
vailla nimeä
mies kulkee tiellä
ja kerjää sääliä
kuinka kukaan auttaa voisikaan
kuinka kukaan voisi lohduttaa
on vain tie joka kovaksi tallautuu
on vain hetki joka iäksi umpeutuu
ja railo aukenee
tuon tumman veen
jota kohti kuljen