Vielä hetki sitten minua suutelit
katsoit silmiini silmin kirkkahin
ja minä vain työnsin sinua kauemmaksi
Niin, niin
tunsin itseni suureksi johtajaksi
Ja sitten tuli tämä!
Siinä meni mieheltä
vellit ja jauhot sekaisin
Partaa en ole ajanut viikkoon
ja roskat, ne mattojen alle lakaisin
Itkee mies ja nauraa ja hähättää
painuu aikakirjoihin tai ainakin
unholaan hetket nää
Käsi se vispaa ja munaa vatkuttaa
hyppäsinkö jonkun rivin yli
kun tästä ei nyt tulekaan taikinaa
Tuhannen euron pesukonekin hajosi
vähän vaan likaisia vaatteita
ja heti tuusan nuuskaksi
Kyllä johtajan elämä
oli paljon mukavampaa
Oli sihteeri polvella ja luuri korvalla
ja käsi kävi, se kävi niin sukkelaan!
Mutta nyt, nyt olen niin väsynyt
että joka ilta painun jo kymmeneltä
nukkumaan.
Tai, jos ette kerro kellekään
niin eilen menin vasta yhdeltä
kun piti kaikki vaatteet silittää
yksin
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Oli aika haikea,
joillakin on elämä vaikea.
meni suosikkeihin
Käsi se vispaa myös kynällä,
ainakin sinulla!
Positiivinen asenne kaikesta huolimatta...kyllä oli hyvä!
Tekstinä aivan loistavaa sanoilla ja jopa mielikuvilla leikkimistä, tämän lajin ja hirtehishuumorin taitajista olet kyllä ehdoton!
pirskatti poikki,
ja nauratti,
elämän keittokirjaa kaipasit,
mainio mukava runo!
ihan vähän vain "hymyilytti"...*ojentaa hopeateen reseptin*...mutta vain lainaksi...puhuttelevasti kerrot...mukavasti sanaillen
Sivut