Mulla on ollut sua ikävä

Runoilija Sister Slow

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitäkää tätä vaikka päiväkirjana. Kritiikki sallittua, jopa suotavaa. Kommentit aina päivän piristys.
 

kesäyöt on tänään taas
lähempänä kuin aiemmin

kuin olisi ikuisuus siitä
kun viimeksi nähtiin

onni oli se tunne, että
hetki tässä ja nyt korvaisi
kyllä jokaisen tämänkin
viikon maanantain

onni oli se hitaus
raskaan viikon jälkeen
ei ketään vaatimassa
vain haluamassa

ja onni oli se hetkessä
elämisen onnistuminen

koska se
jos mikä
oli vaikeaa

naisen unelmia oli tänään
enemmän kuin mun ysärin
Reginoissa yhteensä vaikka
nekin vertaansa vailla

tänään ei sen enempää nostalgiaa
kuin muisto edellisestä tapaamisesta
ja siitäkin vain muutama päivä

meille se oli tarpeeksi saamaan
kosketuksesta ikävöineen himon
sävyttämän riemukas ja suudelmista
kaipuun kyynelten makuisia

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot