Epäreilun elämän siipi
enemmän kuin hipaisi
Oli karheampi kuin aiemmin
- ihon rikki viilsi, mielenkin
Ilmoitti kai niin ettei
kannattaisi unelmoida
Pettymykset jatkuvasti
toistaan suurempia
"Onhan meillä vaihtoehtoja"
sanoit yhä itsevarmana
En silti jaksa uskoa, en toivoa
että meillä olisi sellaiseen varaa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi