Balladeja vai punkkia

Runoilija Sister Slow

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitäkää tätä vaikka päiväkirjana. Kritiikki sallittua, jopa suotavaa. Kommentit aina päivän piristys.
 

tänäänkin koko tyttö
ihan kiemuralla
monella mutkalla
ja tiukalla solmulla

kitara sylissä
kotonaan itkee
nauraa ja huutaa
kirjoittaa balladeja
herkkiä ja kauniita

lopulta huomaa
paperilla vain

miten kaikki onkin niin liikaa
ei mulle lämpee enää patteritkaan
tänään menen alkon kautta himaan
enkä oveeni kolmeen viikkoon avaa

tänäänkin koko tyttö
ihan kiemuralla
balladeja vai punkkia
ihan sama
nyt vaan soita ja laula
päästä ulos se kaikki turha

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot