niin eräs viisas nainen
muinoin lauloi siitä
miten vapaus on vain
yksi tapa sanoa ettei
ole mitään hävittävää
nyt kitara ja minä ja
entistä vahvempana
se tunne ettei minulla
muuta olekaan kuin
pelko ja rakkaus
rinta rinnan sulassa sovussa
Selite:
<3
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi