Haussa elämä

Runoilija Sister Slow

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitäkää tätä vaikka päiväkirjana. Kritiikki sallittua, jopa suotavaa. Kommentit aina päivän piristys.
 

Yrittää selittää itselleen
miksi

ensin päiväkausia
jotka kuitenkin venyvät
viikoiksi ja lopulta
elämän pisimmiksi
kuukausiksi

Kukaan ei voi sanoa
siksi

jos ei itse tahdo
tai pysty suutaan
avaamaan, kertomaan
kuinka, koska, mitä
tai kenen kanssa

Ennen kuin on
vailla vastauksia
pitäisi osata edes
kysyä oikeat kysymykset

Mitä tehdä jos mikään
niistä ei tunnu siltä
mitä on hakemassa

Turhauttavaa kai toisista
antaa ehkä oikeitakin vastauksia
kysymyksiin joita en osaa kysyä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot