Nimetön

Runoilija Sister Slow

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitäkää tätä vaikka päiväkirjana. Kritiikki sallittua, jopa suotavaa. Kommentit aina päivän piristys.
 

minä rakensin kaupunkia
ja maailmaa saari saarelta

sinä valmistauduit kohtaamaan
maailmanlopun ja tuhat zombieta

oltiin aina yhdessä mutta
silti jotenkin niin yksinäisiä

kai niin kun molemmat rakensivat
muurejaan koko ajan vahvemmiksi

itseään suojatakseen

rakkaus on taudeista kavalin juuri siksi
kun silloin ihminen on haavoittuvimmillaan
ja kaikki pelottaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot