Nimetön

Runoilija Sister Slow

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitäkää tätä vaikka päiväkirjana. Kritiikki sallittua, jopa suotavaa. Kommentit aina päivän piristys.
 

kaiken entisen jälkeen
kun on oppinut ettei
kannata puhua liikaa

ne oli niitä joita vaan
alkoi aina suututtaa
jos piti keskustella

vaikeinta avata sinulle
itseäni ja tunteitani

kun samaan aikaan tahdon
sinun ymmärtävän kaiken
ja pelkään juuri sen
ajavan sinua kauemmaksi

saan kuitenkin suuni
auki silloin tällöin sinun
rohkaisusi saattelemana

sinun kainalossa on
maailman paras paikka

niin hitaasti ja hiljalleen
edes pienimpiä lohkareita
sydämeltäni pois putoilee,
tänään pari aika suurta

ja vaikken kaikkea koskaan
sanotuksi saisikaan niin
entistä varmempi olen siitä
et sinä ole mihinkään menossa

ei tämä suhde ole väkisin
tämä on kaikki mitä halusin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot