suloinen päänsisäinen riemu
lapsellinen ja ihana
kietonut otteeseensa eikä
siitä tahdo pois
yön tunteina yksinäänkin
voi maailmaa parantaa
mielen uumenissa vanha
tuttu, turvallinen kolkka
missä mikään ei ole väärin
sen enemmän kuin oikeinkaan
eikä syillä ole seurauksia
missä on vain minä
eikä kenenkään tarvitse
edes yrittää ymmärtää
missä rakkaus on
voimista mahtavin
eikä sitä tarvitse selittää
tai puolustella
joskus kestin todellisuutta
paremmin kuin nykyisin
Selite:
30.7.2013
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi