opinhan minä,
tätä elämää elämään,
tarpeeksi monesti,
kun alas painettiin.
Opinhan minä,
nämä pelisäännöt,
tarpeeksi monesti,
kun minulla pelattiin.
Opithan sinä,
anteeksi pyytämään,
tarpeeksi monesti,
kun antamatta jätin.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi