valmistumisen jälkeen

Runoilija sirpalesydämestä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silloin laiturilta lähdin,
yksin seilaamaan,
etsien elämän tarkoitusta.

Uudet aallotelämälle löysin,
siellä minua koeteltiin,
kohtaamaan elämän haasteet.

Minä selvisin tyynen ja myrskyn,
nyt muistoihini voin kaiken upottaa,
olen valmis jatkamaan matkaa.

Tänään tämän kesätaivaan alla,
taas yksi satama jää,
onnellisten kyynelten taakse.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno teksti oikeasta elämästä. Tykkeen! :)

 

Käyttäjän kaikki runot