sinua iltaisin rukoilen

Runoilija sirpalesydämestä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Illan kalseudessa,
viimeisen kerran rukoilen,
sinua rakas lapsonen.

Siipesi hauraat,
eivät jaksaneet kantaa,
sinua tähän maailmaan.

Aarteeni rakkain,
taivaissa enkelten,
enkelten siipien suojissa.

Vaikka niin sanaton,
ahdistus rinnassa kaipuun,
tiedän sinun tulevan äitisi luo,
kun olet tarpeeksi vahva.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot