Ps. Tulethan käymään

Runoilija sirpalesydämestä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet jossain rakkain ystäväni,
kaukana maailmalla.

Minä sinua täällä kaipaan,
karulla Pohjanmaalla.

Tule luokseni joskus käymään,
tai postikortilla nakkaa.

Minä odotan sinua aina,
en odottamasta lakkaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, tunnelmaa sisällään pitävä runonen.
:)

Kaunis, ja kolahti ihan täysillä omaan tilanteeseeni.. Kiitos

Kaunis, lämminhenkinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot