Otteeni irronnut

Runoilija sirpalesydämestä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin hiljaa olen kulkenut viimeiset vuodet,
niin hiljaa olen kyyneleeni itkenyt,
niin hiljaa olen sydämeni sulkenut.

Huomaamattani,
huomaamattasi.

Miten vaikeaa,
liian vaikeaa.
on tarttua kiinni jälleen.

Tyhjiä kysymyksiä, tyhjiä vastauksia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot