Kehdossa pienoinen

Runoilija sirpalesydämestä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kehdossa nukkuu pienoinen,
hymy huulilla suloinen,
unta näkeeköhän mistä,
ehkä suojelusenkelistä.

Pienet on kädet pehmoiset,
ne turvaa hakee meistä,
ihmeissään katselee maailmaa,
ei vielä tiedä maailman teistä.

Kehdossa nukkuu pienoinen,
rakkaus sydämet täyttää,
mitä tuo päivä huominen,
sen aika ajallaan näyttää.

Selite: 
Rakkaalle tyttärelle<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti runoilet! Tulevat mieleen ajat 30 vuotta sitten :-)

 

Käyttäjän kaikki runot