jos pakenisin syksyä

Runoilija sirpalesydämestä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos pakenisin syksyä,
en näkisi minne linnut lentäisivät,
jotta voisin joskus lentää mukaan.
En näkisi auringon tahdonvoimaa,
tulla vielä lämpöä antamaan,
jos en jaksa enää itseäni lämmittää.
En näkisi viimeisiä kastepisaroita,
jos en jaksa itse enää itkeä.
Mutta silti paettava on,
etsimään sitä voimaa,
minkä linnut, aurinko ja kastepisarat omistaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tyylikästä kerrontaa

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot