itse oppinut

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
1089
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 30.11.2024 0:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 





paljon olen oppinut
kestämään elämässä

kestän kaksinaamaisuuteni
kuin myös moraalini rapistumisen

yhä paremmin
kestän sieluni sinisilmäisyyden

yhtä vain en tahdo kestää
-yksinäisyyttäni

sinussa

oletus
Kategoria: