Lähimmäistäsi rakasta
mieti
ja sitten vasta
nisua uita.
On niin monia muita
joilla asiat ovat
aivan toisin;
josko auttaa voisin...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Lähimmäistäsi rakasta
mieti
ja sitten vasta
nisua uita.
On niin monia muita
joilla asiat ovat
aivan toisin;
josko auttaa voisin...
Kommentit
Tärkeysjärjestys ennen kaikkea :) Onnea! Zin*
Lähin lähimmäinen... Minua on neuvottu ensin rakastamaan... Ei se helppoa ole. Otanpa runostasi oppiako ikä kaikki?
Osuvaa ja kolahtavaa vuoden alkuun!
Keittinpöytäpohdintaa kahvin ja pullan ääressä :)
Vaaleeta pullaa ei kannata iskeä tummaan liemeen, ennen kuin on varma, että kyseessä on kahvi.
Niin se on. Vakavia pohdit... HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!
On niin helppo ajatella, mutta tehdä?
Paljon onnea syntymäpäivälle sekä uudelle vuodelle!
Voisihan tuota ajatella
auttavansa nuita,
mutta kun on niin huono,
ettei saa ees halottua puita,
millä sen sumpin keittäis,
missä sen pullansa lämmittäis.
Ei vaineskaan!
ONNITTELEN SYNTTÄRINÄSI!
Katopa mikä litania muita kohtalotovereita!
...auttavan käden ojennat...
Onnittelen Sankaria...=)
Hätä ja tuska maailman, suurempi on kuin luullaankaan. Ken tahtoo kärsivää auttaa?
Lähimmäisen rakkautta tarvitaan taas tänäkin vuonna. Hauskaa syntymäpäivää.
Hyvää syntymäpäivää!
Tämä on hyvä muistutus...Lämpöiset SyntymäpäiväOnnittelut ja Hyvää Uutta Vuotta!
Puistossa löytynee pullalle ottajia. Ainakin sorsia!
Hieno ajattelemaan pistävä runo, niin päivääni sopiva!
*kiitos*
Sivut