Eräs lehti otsikoi
kerran suurin kirjaimin
ja ohje mielessäni soi
yhä mitä parhaimmin.
En tarinasta alla sen
muista juontakaan,
silti avun viisauden
mä osakseni saan.
Niin usein olen langennut
mä alas jalustoilta
ja väkisinkin kangennut
esiin mullimarkkinoilta.
Italian laivastovierailulle
en pärjää silti vieläkään.
Ankaranlaiselle tuskailulle
ethän anna sijaa sinäkään.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi