Äijä on aivan jazz.
Puuttuu enää että
huomenna menee
ja ostaa pullon
(tai pari)
Camparia.
Voi olla sittenkin
että maistuisi sherry
(DVD:hen Blueberry)
tai Champion
mutta mitäs sienistä..
Annas olla...
aamu saa, ja todennuttaa;
milläs tässä mitään
jospa vain kulutan
omaa ja muidenkin aikaa...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Jazz tehoaa aina, sen varsinaisessa merkityksessä! Mutta kyllästetty sillä kokonaan.. on jo jotain.
Ah tää saa lukijan tanssahtelemaan ja hyräilemään kaunista jazzia, tai sit tatsia. (Kiitos sanoistasi)
Runo alkaa mukavasti improvisoiden ja svengailee letkeästi eteenpäin. Lievästi katkeron makuinen tunnelma tuo sopivasti särmää.
Jatsahtelee...kevyen ilakoivasti ;-)
tunnelmointia ja alkavaa lomaa?
Hymyillen kulutan aikaani jopa
useita minuutteja runosi äärellä!
Sivut