Tiedän kaksi tapaa
joilla pettää itseään.
Mut syyllisyydest' vapaa
ei niill' oo yksikään.
On toinen niinkuin tietäisi
jotain vaikk' ei tiedäkään.
Ja valalle vaikk' vietäisi
ei sanaa peru vieläkään.
Toinen tietämätöntä
taas osaa esittää.
On aivan sietämätöntä
kaaosteoriaa vesittää.
Kun ikä oppia on ainiaan
pois kuinka turhan saisin
Jos vertaa sumopainijaan;
ehkä Buddhaa muistuttaisin...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Itsellensä rehellinen olkoon jokainen,
silloin ei jää vangiksi tunteiden!
Sitä kun on itselleen rehellinen niin ei jää turhia murehtimaan.
Ei kannata esittää viisaampaa eikä tyhmempää.
Joo, myönnän syyllistyneeni kumpaisenkiin. Ihmismieli saa taas kyytiä näissä letkeänmehukkaissa mietelmissä.
Sivut