Tuntein kaikk' jos jäsentäisin
ma ilman muuta ehkä jäisin
ajast' aikain saaton taa
ja sieltä voisin muistuttaa;
Sa katso ihmettäsi itse,
oivalluksillas' ravitse
päivittäisin kuin vain voit
armon itselles näin soit.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tässä on lämmintä tunnetta ja oikeaa asennoitumista ennen muuta itseä kohtaan, joka on tärkeää. Hymyn sai huulille!
Sivut