Kaiken maailman maksutatit
ilmaantuu näin loppukesään.
Vaik matkall olis viileet pakit
älä tyrkkää aromipesään.
Äkisti vaan ääntä kohti
kautta kuuman pannun.
Jospa jotenkin tuo rohti
anti armaan mannun...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Näin hyödynnetään riuskasti kaikki annit.
Sivut