Kehottelun rakentaja

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
1079
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 14.11.2024 21:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 


  Hain seuraa maalta:

 "Elä käy ehotteleen!"

  Vastattiin Oitis...

  Heitin kamerani pois,

  jospa flaksi käydä vois...
Selite: 
Niin aina
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

flaksi vai kaksi   ...... eipä sillä väliä
kunhan nyt käy

sinun runot täytyy meikäläisen lukee ajatuksella
Käy kuin käy, jälkituotannosta vastaa klaffimiehet, tai nykyään tietty henkilöt... tietyt. :D Suriseeko siellä, täällä täl vaa tinnittää...

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot