jos yksinäinen vanhus
saisi edes päiväksi luppakorvan vierellensä
olisi moni kipu helpompi kantaa
uurteisen käden
silittäessä silkkistä pintaa
katsoessa auliisiin silmiin
ja tuntea sen sydämen lyönnit
omaa kehoa vasten
sanaton, äärimmäisen lämmin lohduttaja
lähellä, vierellä tuhisten
Selite:
Kun eilenkin kivuissani itkin, molemmat koirat olis selvästi huolissaan, että mikä sillä emännällä oikein on. Ihan käsittämättömiä olentoja <3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi