katselin merta
ja kuuntelin sen laulua kaihoisaa
siinä istuessani
silmäni tavoittivat lokin
lie ikää sillä jo, mietin
mutta siivet kantaa
luotojen ja karikoiden yllä
hymyilin
olin niin onnellinen
sen kaartelu edessäni
oli kuin viesti
viesti jota en silloin ymmärtänyt
nauroin
ja se sukelsi veteen
niinä hetkinä
kun tunnen olevani eksyksissä
astelen istumakivellesi odottamaan
ja Sinä tulet
saat minut nauramaan
ja muistamaan
että rakkaus on !
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
viisas eli loistava
Sivut