antakaa minun heittäytyä näihin tuuliin
lupaan etten katoa
käyn vain sateenkaaren päässä
tähtien tummilla vuoteilla kääntymässä
ja palaan jos sallitte sen
kun en jaksa
anna anteeksi rakkainpani
sillä tulen vielä takaisin
jos ja kun
Luoja sen minulle vain suo
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi