Isä
tänään on Sinun päiväsi
muistojen päivä
ikävän ja kaihertavan kaipauksen
muistan karkeat kätesi
suuret, vahvat ja turvalliset
harmaat hapsesi
suurien saappaidesi äänet
ahkeruuden
mutta muistan myös monet itkut
valtaisat miehen kyyneleet
jotka polttivat minua ehkä enemmän
viimeiset kuukautesi
kun elit toisessa maailmassa
sellaisessa
mitä me muut emme kokeneet
emme tuskaa, kipujasi
olimme avuttomia sairaudessasi
niin kauan
kunnes Luoja otti Sinut meiltä pois
rakastin Sinua
rakastan yhä
ja tiedän että tapaamme
Isä, tulen luoksesi - odota
Selite:
Kukaan ei voi korvata omaa Isää eikä kaipaus häneen lopu milloinkaan.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis, kaipuuta täys.
Tämä saa ajattemaan omia tuntemuksiani Isänpäivän hautausmaan hämärässä,sen kuinka välttelin muita kävijöitä likaisissa työvaatteissani
iltavuorosta tullessani ja Isäni haudalle kynttilää sytyttäessäni.Tiedän,että hän otti vastaan ajatukseni,muistokynttiläni valon,ulkoisesta vajavaisuudestani huolimatta.
Runosi tulvii rakkautta!!
Vaikka siitä on jo kauan ku isä on siirtyny rajantaa, sitä isänikävää ei mikää koskaa vie pois. Kaunis on runo ja koskettaa.
Koskettavaa muistojen ikävää.
hyvin suurella rakkaudella
ja lämmöllä kirjootettu
kaipaus tuntu todella
herkän kaunis~
Rakkautesi välittyy sanojesi kautta.
Isäsi varmasti tiesi rakkautesi, ja tietää sen vieläkin pilvenreunalla.
Tämä on sinulle rakas runo, niin läsnä
olet tässä sisimmästäsi. Hiljentyen.
Minulle myös isäni oli todella tärkeä ihminen.
Äärettömän kaunis, herkkyyttä ja
rakkautta isää kohtaan henkivä runo,
jonka viimeisen säkeistön luin kyynelin.
koskettavaa eli loistavaa
Herkkä, hyvä runo
Tämä riipaisi syvältä... Rakkautesi isääsi kohtaan on käsinkosketeltavaa ja tahrattoman puhdasta. Upea!
Kaunis on kipeä runosi. <3
Hienossa runossasi on rakkautta, kipua ja tuskaa isän pois menosta. Oma isänikin lähti ihan liian nuorena. Usein mietin,...miksi... hyvät lähtevät ja vähemmän hyvät jäävät tänne jäljelle?
Tuskin saamme siihen koskaan vastausta.
Toivon sinulle hyviä ja iloisia muistoja isästäsi, hieman ne lohduttavat.
Todella kaunis on runosi.
Kiitos!
voi kun riipaisevan koskettava, mahtava runo.
Voi miten tämä koskettaa, kyyneleet pyrkii esiin....Uskon, että semmoista se on kun ei enää saa pitää luonaan isää. Minun vanha isäni elää enkä tiedä kuinka kestän sitten kun häntä ei maan päällä enää ole.
Hyvin kaunis ja kaipaava runo
Suru välittyy tänne asti
lopussa lohdullisuutta omassa uskossaan
Hieno runo rankasta aiheesta
Sivut