Olet taas tullut ,
yhden määränpään
täyteen, täällä
elämässä.
Vuosi on kulunut,
onnitteluista, joita sinulle jaettiin,
sanoin, kukkasin, lupauksin.
Tänään olet taas muistoissasi,
miten aika kuluu, oletko saanut
mitään tärkeää elämässä.
Lumi merkitsee puhtautta,
valkoinen, joka on sinun värisi,
on tuonut vuosi vuodelta
elämään jotakin syvällistä
Onnen päivät vaihtuvat ,
suruun, epätoivoon,
tuodakseen taas jostakin ilon
hetkiä sydämeesi.
Elämä kulkee kulkuaan,
olemme vain osa sitä.
Selite:
Sisarelle syntymäpäivänä
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis syntymäpäiväruno tämä
kaunista koskettavaa, niin todellista, mutta vain runoilijat miettivät tätä elämänkiertokulkua ehkäpä päivittäin, niin olen aistinut, onnea sisarellesi myös, kerrothan
Kaunis onnitteluruno siskolle. :)
Sivut