Juuret puristuivat
tiukasti itseäni vasten
en voinut muuta
olin tässä se maa oli
pehmeää valuin siihen
kaiken sieluni ja toivoni
vahvuus joka oli
jossain tuntemattomassa
katsoin eteeni
ei ollut muuta
vain tämä iättömyyden tunne
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi