Kun tunnet
tuoksun metsän
sen
ihanan
tuulen
sävelen
Kävelet omaa tietäsi
seuraat vaistoasi
mihin se viekään
Keskellä
satumetsän aarteita
on sinun paikkasi
täällä maan päällä
Kuulet
enkelikellojen
haltioiden
äänen
ollessasi
vain
hiljaa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi