Kun katsot elämää eteenpäin,
löydät sanoman, tulee hyvää.
sinulla on paljon tehtävää,
tulet onnelliseksi, tässä elämässä.
Sinua ei laiteta syrjään,
tiedät sen itsekin,
onnellisuus pysyy,
vaikka tunnet itsesi
masentuneeksi.
Enkeli pyytää sinua lepäämään,
luovuuden aika on odottamassa,
etsi kaunista ja hyvää,
ne piirteet on jo itsessäsi,
älä väheksy sitä, mitä sinulla on.
Se on taivaan lahja sinulle,
eikä sitä koskaan oteta sinulta pois.
Olet aina enkelin suojassa, missä kuljetkin.
Älä kuvittele olevan huonoa ympärilläsi.
sillä kaikki suoja tulee sinulle hyvänä energiana
hyviltä enkeleiltä jotka on laitettu sinne.
He auttavat sinua, sinä jälleen
autat ihmisiä, niillä voimillasi kun sinulla
milloinkin on siunausta kaikelle tekemiselle,
elämäsi tulee hyväksi.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämä on aivan ihana ja lohdullinen runo, tuli hyvä olo. :o)
Tämä on todella kaunista luettava. Kun on enkelin varjeluksessa tietää, että kaikki hyvä mitä teet niin on siunausta. Kun vain katselee ympärilleen niin huomaa sen kaiken ja kauniin se on suuri lahja joka enkelin läheisyys antaa<3
Pidin valtavasti<3
Kiitos ...
Sivut