Sydämesi niin täysi
uskot olevasi tyhjä
Ei ole ihmistä vierelläsi
vaikka rikkautta ympäriinsä kylvät
On niin kaunista kaikki se
mitä toiset sinussa näkee
Ole onnellinen siitä
älä pieniä puutteita esiin kaiva
Onnellisuus on sanoissasi kauniissa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi