Kun tänään kuljet takaisin
muistat elämääsi tehtyja
ja tekemättömiä asioita
Niistä muodostuu helminauha
joita pujotat lankaan
kuin muistaen siten
sen rikkauden
tai vähän surullisemman päivän.
Katsot sitä vuosien varrella
kauniisti pujoteltuja hemiä
ja värejä, niitä on joka päivälle
Ihania hetkiä
silloin loistaa
helmi nauhasi
erikoisen kauniisti
ja tiedät sen
elämä on
rakastamisen arvoista
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno runo, viisaita sanoja kauniisti puettuna.
Todella - sitähän ne. Päivät taakse jääneet...
Hieno, mulle tuli mieleen kesä ja kärpäset.
Ja metsämansikoita heinänkorressa.
Sivut