Kuka kaipaa
hauskaa
runoa
olen
kekkulissa kovassa
Laulan kovaa
ja pidän hauskaa
kukaan ei
tule sanomaan
mee kotiis
tyhmä
vanha akka
Olen kovis
ja koviksena pysyn
mut hellyys
sydämessä pysyy
Selite:
en tietenkään ole...ehkä kuitenin ..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi