Niin rauhallisena kuljet tietäsi
ei ole missään niin kaunista
kuin sydämessäsi asustaa tänään.
Tunnet raikkauden tuulen
tuoksun metsän siimeksen
sinne askeleesi johtaa
On siellä paikka, missä tuntuu sadut eläviltä
voi kuulla äänen linnun sanoman
päivääsi paistaa aurinko korkealla
Säde osuu kohdallesi näet pienen enkelin
se koskettaa hiljaa sinun olkapäätäsi
toivottaa hyvää syntymäpäivää
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista ja niin todellisen tuntuinen satu. Upeaa tekstiä on jälleen lähtenyt sulkakynästäsi.
Tämä on niin sadunomaisen kaunis, että luettuaan on mukava elää.
todella kaunis unenomainen
ja toivoa antava runo joka on
ilo lukea yhä uudelleen
Sivut