Lumi sataa maahan,
näen valon kantavan
voiman ympärillämme.
Taivaan sini on rauhallinen,
utuinen.
Me saamme kaikki,
ilon valosta,
se täyttää sydämemme
kokonaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Lumi sataa maahan,
näen valon kantavan
voiman ympärillämme.
Taivaan sini on rauhallinen,
utuinen.
Me saamme kaikki,
ilon valosta,
se täyttää sydämemme
kokonaan
Kommentit
Kaunis runo ja sinäkin olet sellainen valon tuoja kauniilla runoillasi ja sydämellä, joka tuntee syvästi!
Lämmin hyvänmielen runo tämä
Tänään on juuri tuollainen päivä, lunta vastasataneen kevyenä, valkoisen maassa, antaen valoa ja ilon tunnetta. Sydämen pohjassa asti tuntuu.
Hieno runo. :)
Miten valoisa ja toivoa tuova runo:))) Lämpöä ja iloa tulvillaan:)))
Valoisa ja rauhallinen tunnelma on runossasi.
Iloa ja toivoa antava.
Sivut